SAMEN LEVEN EN SAMENWERKEN IN PARKSTAD

Vind jij het ook zo mooi om in Parkstad te wonen? Of kan er juist nog heel veel beter, als je kijkt naar hoe we samen leven en samenwerken in Parkstad? Doe mee met deze quiz waarin JIJ de antwoorden bepaalt! Deelname duurt slechts 30 minuten. Meld je aan voor 7 april!

THEMA: SAMEN LEVEN EN SAMENWERKEN IN PARKSTAD

Wat gaan we doen?

Op 11 april organiseren we in Wijkpunt ’t Westhoes in Kerkrade een quizavond waarbij je (via je telefoon OF door wat te zeggen) JOUW antwoorden geeft op onze vragen. Op die manier willen wij er achter komen wat JIJ belangrijk vindt voor de samenleving om jou heen.

Kun je ook wat winnen? Jazeker. Iedereen ‘wint’ sowieso dat ie onderdeel van de toekomst is! Maar de twee meest originele inzendingen winnen bovendien een leuke prijs met een écht Parkstads tintje…! Zien we jou bij de quiz? Meld je aan en je ontvangt van ons vooraf de laatste info en instructies!

Hoe werkt het?

Tijdens de quizavond starten we 3x met de quiz die maximaal 30 minuten duurt. Je kunt zelf kiezen of je om 19.00 uur, om 19.30 uur of om 20.00 uur aansluit en via je telefoon jouw antwoorden instuurt. Als je wilt (niet verplicht) kun je ook meepraten of vragen stellen aan ons (of aan elkaar!).

AANMELDEN = VERPLICHT

In verband met voorbereidingen is aanmelden voor de quizavond VERPLICHT. Meld je aan via ikhouvanparkstad.eventbrite.nl

Aanmelden kan tot uiterlijk 7 april!

Eventuele vragen/opmerkingen kun je sturen naar mikke@outwards.info.

Plaats een reactie