» Nieuws » Social meets business op Beursvloer Parkstad aan Zet 2017

Social meets business op Beursvloer Parkstad aan Zet 2017

Op dinsdag 9 mei 2017 vindt de derde editie van Beursvloer Parkstad aan Zet plaats.

Op dinsdag 9 mei 2017 vindt de derde editie van Beursvloer Parkstad aan Zet plaats. Tussen 13.00 en 16.00 uur ontmoeten bedrijven en maatschappelijke organisaties elkaar in het Parkstad Limburg Stadion. De organisatie hiervan is in handen van het Platform Parkstad aan Zet.

De Maatschappelijke Beursvloer Parkstad aan Zet is een regionaal evenement waarbij vraag en aanbod op gebied van maatschappelijke behoeftes, in een informele, dynamische sfeer én met gesloten beurzen worden verhandeld. Dé plek waar maatschappelijke betrokkenheid wordt omgezet in concrete acties.

Zo veel mogelijk matches

Gemeenten, bedrijven, onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen elkaar ontmoeten op de beursvloer. Niet om er aandelen te verhandelen, maar om met gesloten beurzen zoveel mogelijk matches tot stand te brengen.

Betrokken ondernemers

Ondernemers kunnen door deelname aan de beursvloer concrete invulling geven aan hun betrokkenheid bij de regio Parkstad. Ze kunnen hun steentje bijdragen door tijdens de beursvloer afspraken te maken met een stichting, vereniging of instelling met een onvervulde wens of behoefte. Wat zij te bieden hebben is voor maatschappelijke organisaties vaak zeer gewenst.

Onvervulde wensen

Voor instellingen, verenigingen en organisaties biedt de beursvloer kansen op ondersteuning in de vorm van menskracht, faciliteiten, kennis of goederen. Zij krijgen waardevolle hulp van ondernemers en kunnen zo hun organisatie verder professionaliseren of onvervulde wensen realiseren.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de Maatschappelijke Beursvloer? Kijk dan op www.parkstadaanzet.nl

Altijd op de hoogte?

U kunt het laatste nieuws over de Maatschappelijke Beursvloer op verschillende manieren volgen:

LinkedIn Beursvloer Parkstad aan Zet

Facebook Parkstad aan Zet

Twitter @ParkstadaanZet

BV_logo_RGB_parkstad_500x185@72dpi Parkstad aan zet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Alcander Heerlen © 2015 - Creatief ontwerp door Marc Bijl - Technische realisatie door Xlab