» Ik zoek hulp » Schuldhulp

Schuldhulp

Omgaan met geldzaken lijkt eenvoudig. Toch is dat niet altijd zo. Soms zijn er omstandigheden in iemands leven waardoor men niet meer in staat is om de administratie te ordenen of ontstaan er financiële problemen.

SchuldHulpMaatje Heerlen is bedoeld voor mensen uit Heerlen en Hoensbroek die hulp nodig hebben om hun administratie op orde te krijgen. De Schulhulpmaatjes werken op vrijwillige basis. Ze bieden je deskundig advies in het gezond houden van je financiële huishouding. Daar waar schulden zijn, helpen ze je bij het zoeken naar een oplossing of naar de juiste vorm van hulp.

In de eerste plaats biedt een Schuldhulpmaatje deskundige en praktische hulp. Bijvoorbeeld door je te helpen systeem aan te brengen in de papierwinkel. Ook biedt een Schuldhulpmaatje hulp bij de aanvraag voor bijzondere bijstand en andere tegemoetkomingsregelingen. Als je financiële situatie problematisch is, wijzen ze je de weg naar professionele schuldhulpverlening. Let wel: ze nemen je financiële situatie niet over. Ze ondersteunen je zodat je dit op termijn zelf kunt uitvoeren. Aan deze dienstverlening zijn geen kosten verbonden.

Ga voor meer informatie of aanmelden naar: www.shmparkstad.nl

Alcander Heerlen © 2015 - Creatief ontwerp door Marc Bijl - Technische realisatie door Xlab