» Ik zoek hulp » Hulp bij onzekerheid

Hulp bij onzekerheid

Onzekerheid is een heel normaal gevoel. Iedereen voelt zich wel eens onzeker. Het wordt echter vervelend als je jezelf anders gaat gedragen dan hoe je in werkelijkheid bent, als je bepaalde dingen -die je misschien wel heel goed kan- niet meer doet, of als je over je onzekerheid begint te piekeren.

Veelgestelde vragen

Mijn onzekerheid wordt steeds erger, wat nu?

Als je onzeker bent over jezelf, gebeurt er niet alleen in je hoofd van alles. Ook het lichaam reageert op deze vorm van stress.  Rood worden, overmatig zweten of stotteren komen vaak voor bij mensen die twijfelen aan zichzelf. Waardoor het probleem juist alleen maar toeneemt. Maar we hebben een aantal tips en trainingen voor je; we kunnen je er vast mee helpen!

Tips voor zelfvertrouwen

E-mailhulp

Ook als onze chatmedewerkers niet online zijn, kun je met je vragen bij ons terecht. Stuur ons een e-mail en je krijgt binnen drie werkdagen antwoord van een professional.

E-mail

Spreekuren

Soms is het fijn om met iemand te praten. Gewoon met elkaar aan tafel. Als je dat wilt, kun je naar een van onze spreekuren komen. Maak een afspraak via het hoofdkantoor.

Afspraak

Alcander Heerlen © 2015 - Creatief ontwerp door Marc Bijl - Technische realisatie door Xlab