» Ik zoek activiteiten

Ik zoek activiteiten

Bij Alcander kunt u terecht voor allerlei vormen van activiteiten. Of u nu meer wilt bewegen, creatief bezig wilt zijn, iets wilt leren of andere mensen wilt ontmoeten, wij hebben een mooi aanbod voor u.

 

Activiteiten voor 55+

In heel Heerlen en Hoensbroek kunnen 55+-ers deelnemen aan onze bewegingsactiviteiten. Van gymnastiek tot dans, van weerbaarheid tot fitness, van wandelen tot yoga en  van tai chi tot gymnastiek in het water.
U kunt ook deelnemen aan diverse sociaal culturele activiteiten zoals de breiclub, schilderen of computerlessen.

Bekijk ons aanbod in de Senior Actief.

Senioractief Heerlen 2018-2019

Heeft u interesse in één van onze activiteiten, neem dan contact op met ons hoofdkantoor via info@alcander.nl of telefonisch, 045-5602525

 

Activiteiten voor jongeren

Alcander organiseert heel veel verschillende activiteiten voor jeugd en jongeren.
Bekijk de facebookpagina’s van onze jongerenwerkers voor het aanbod in uw buurt en meld je aan voor de activiteiten via de jongerenwerkers.

Gebied 1: Daisy Alcander

Gebied 2: Jeffrey Alcander

Gebied 3: Fabienne Alcander

Gebied 4: Wendy Alcander

Anouk Alcander

Jana Alcander

Jack Alcander

Touria Alcander

 

Groepsbijeenkomst voor (allochtone) vrouwen

Op 2 dagen in de week is er een groepsbijeenkomst voor vrouwen. Op dit moment is er een groep op maandag van 12.00 – 14.00 uur en een groep op donderdag van 12.00 – 14.00 uur.

De groepen zijn toegankelijk voor alle vrouwen die interesse hebben om deel te nemen. Afkomst maakt hierbij niets uit. De groepen zijn gericht op ontmoeting en activering, maar ook op het uitwisselen van informatie en kennisuitbreiding. Zo worden er regelmatig gasten uitgenodigd om de vrouwen te informeren over specifieke onderwerpen. Denk bijvoorbeeld aan Mondriaan, de Wijkagent of voorzieningen in de buurt.

Heeft u interesse om deel te nemen aan deze groep, neem dan contact op met ons hoofdkantoor via info@alcander.nl of telefonisch, 045-5602525.

Alcander Heerlen © 2015 - Creatief ontwerp door Marc Bijl - Technische realisatie door Xlab