» Alcander

Alcander

Alcander is een welzijnsorganisatie voor alle inwoners van de gemeente Heerlen. Zelfredzaamheid van mensen en deelname aan de maatschappij zijn de basis voor al onze activiteiten en diensten. Ons werk wordt uitgevoerd door betaalde krachten die ondersteund worden door honderden enthousiaste vrijwilligers.

Organisatie

Alcander is onderdeel van de Welzijnsgroep Parkstad Limburg. De Welzijnsgroep bestaat uit de organisaties Alcander in Heerlen, en Impuls in de gemeente Kerkrade. Zowel voor Alcander als voor Impuls verzorgt de Welzijnsgroep het Bestuur & Management, Personeel & Organisatie, Financieel Beheer, Facilitair Beheer, PR & Communicatie, Controlling, en ICT.

Mensen

Alcander kan haar maatschappelijke bijdrage leveren dankzij de enthousiaste inzet van enorme groep mensen. Niet alleen mensen binnen de organisatie, zoals de Raad van Toezicht, het Bestuur en Management, en de betaalde medewerkers, maar ook mensen buiten de organisatie, zoals de honderden vrijwilligers, of de leden van de Klantenraad.

Werk

Alcander is altijd op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde collega’s. Kijk bij de vacatures om te zien of er een leuke functie voor jou beschikbaar is. Daarnaast zijn er ook vaak mogelijkheden voor stagiaires, dus houd ook die pagina goed in de gaten.

Alcander Heerlen © 2015 - Creatief ontwerp door Marc Bijl - Technische realisatie door Xlab